Børnehave

Spire-Ibben

Spire-Ibben er den sidste del af jeres børns tid i børnehaven fra 1. maj  – 31. juli. Her arbejder vi med at gøre børnene trygge ved de nye kammerater,som de skal gå i skole med gennem leg og samvær. De møder de voksne, som skal være sammen med i 0. klasse, og de bliver introdukseret til en struktur og akiviteter, der vil have mere skolemæssig karakter.

Ved at lave aktiviteter med børnene rundt omkring på skolen og i SFO’en, lærer børnene skolens bygninger og skolegården at kende. Så er de helt trygge ved de fysiske rammer, når 0. klasse begynder for alvor efter sommerferien.

Så vidt som det giver mening, følger vi skolens rytme med morgensang, ringetider, frikvarterer og arrangementer, så børnene vænner sig til en ny dagligdag.

Med fokus på de sociale funktioner laver vi aktiviteter og ture, både samlet og i grupper, så børnene har et godt kendskab til hinanden og til de voksne der bliver en del af deres dagligdag i børnehaveklasse og SFO. Ligeledes får de voksne et godt indtryk af børnene, hvilket sikrer en hurtigere og bedre klassedannelse til skolestarten.

Læs om Spire-Ibben her.

Kontakt

Sct. Ib Skole & Børnehave
Kildegade 18
8700 Horsens

Telefon: 75 66 67 00

Mail: kontoret@sctib.dk